Надгробни паметници, плочи и урни


Тъй като повечето от нас избират надгробната плоча за своите починали роднини и близки един път завинаги, ние помагаме на клиентите си да направят своя избор изключително внимателно.

паметнициМАТЕРИАЛЪТ
Най-разумно е надгробният камък да е такъв, че да хармонизира с личността и вкусовете на покойника. Затова се стараем се да поддържаме на склад богат избор от български и вносен мрамор, гранит и варовик. Ние сме в състояние да изпълняваме поръчки както с голяма сложност в орнаментиката, така и с по-класически опростени форми.


паметнициНАДПИСЪТ
Предлагаме разнообразни варианти и при гравирането на надписа на възпоменателния паметник – той може да представлява просто името на покойника и датите на разждане и смърт, а може и да включва посвещение, послание или дори стих от опечалените - важното е да идва от сърцето.паметнициПОРТРЕТЪТ
Ако сте решили надгробния паметник да има портрет, той също може да бъде прецизно гравиран върху гранита или мрамора. След дигитално сканиране на снимката на висока резолюция е възможно и най-съвременното лазерно гравиране, при което изображението се нанася върху естествените материали посредством лазерен лъч, който обзразувайки релеф по камъка. Изработваме и черно-бели или цветни порцеланови портрети. Порцелановите изделия може да бъдат с класическите правоъгълна или елипсовидна форма или с нестандартна форма на сърце, роза и така нататък.

За паметници и всякакви други гробни оформления от мрамор и гранит може да изберете някой от готовите проекти от каталога на нашата фирмата или да ни предоставите за изпълнение ваш собствен модел с индивидуални изисквания и спецификации.

Надгробният паметник е място, където родственици и приятели оплакват покойни близки, но не бива да се забравя, че на гробището ходят и странични хора. Покойникът навярно би искал неговия паметник да е така направен, че потомците му да се гордеят с него.